• وبلاگ : کوهستان ديار عالمان
  • يادداشت : اميد بخش ترين آيه
  • نظرات : 1 خصوصي ، 4 عمومي
  • ساعت دماسنج

    نام:
    ايميل:
    سايت:
       
    متن پيام :
    حداکثر 2000 حرف
    كد امنيتي:
      
      
     
    + س 
    سلام آقا سيد؛
    سال نو مبارک.
    انشالله که سال خوب و با برکتي داشته باشيد.
    پاسخ

    و عليک السلام بنده هم خدمت شما تبريک عرض نموده و سالي پر خير و برکت،همراه با موفقيت هاي روز افزون را براي شما آرزومندم.
    + س 
    سلام. تسليت عرض مي کنم.
    خدا رحمتشان کند.
    بسيار سپاسگزارم از پاسختان. خيلي لطف کرديد. خدا پشت و پناهتان.
    پاسخ

    عليک سلام. از لطف شما سپاسگزارم.خداوند اموات شما را هم رحمت فرماييد.
    + س 
    ممنونم؛ واقعا ممنونم از لطف شما.

    در مورد عمار هم مي تونيد کمکم کنيد؟
    آيا واقعا جريان غفلت عمار در ماجراي سقيفه حقيقت داره؟
    پاسخ

    با عرض سلام و ادب انجام وظيفه کردم.فقط قبل از بيان مطالبي پيرامون عمار خدمت شما عرض کنم،چون مادربزرگ مادريم به رحمت خدا رفتند،بنده به اجبار فردا عازم محل هستم و طبيعتاً چند روزي نمي توانم به وبلاگم سر بزنم،لذا اگر مطلبي گذاشتيد و پاسخش طول کشيد حمل بر کوتاهي بنده نفرماييد. تعبير غفلت عمار در ماجراي سقيفه تعبير چندان مناسبي نيست،چون قطعاً اين بزرگوار در ماجراي سقيفه هيچ نقشي نداشته است،منتهي بعد از غصب خلافت، امام علي(ع) براي احقاق حق غصب شده اش به در خانه مهاجر و انصار رفته و حقانيت خودش را به آنها يادآور شدند.وقتي عده اي که در منابع تاريخي چهل نفر بودند اعلام حمايت کردند،امام علي(ع) فرمودند فردا با سر تراشيده در فلان مکان حاضر شويد،اما فقط چند نفر با سر تراشيده حاضر شدند. اينکه اين افراد چند نفر و چه کساني بودند اختلافي است،برخي منابع چهار نفر را نام برده اند:امام باقر (ع) : مهاجرين و انصار آمدند پيش علي (ع) بعد از واقعه سقيفه و گفتند دستت را بده تا با تو بيعت كنيم. علي (ع) فرمود: چنان چه راست مي گوئيد فردا صبح با سرهاي تراشيده بيرون آئيد. فردا صبح فقط چهار نفر علي (ع) ، سلمان، مقداد و ابوذر با سرهاي تراشيده خارج شدند.(رجال کشي،ص8). در برخي منابع هم تعداد اين افراد ده نفر ذکر شده است که عمار هم جزء اين عده است.(تاريخ يعقوبي ،ج 2 ص 124 ، بيروت ، دار صادر .1379) .آنچه مسلم است اين است که عمار از شيعيان مخلص بوده است. هنگامي كه علي (ع) در مسجد با ابوبكر سخن مي گفت، ابوذر، مقداد و عمار گفتند: ما را چه امري فرمائي به خدا قسم اگر دستور دهيد مي جنگيم تا كشته شويم. (بحارالانوار، ج 28، ص 301.)پيامبر صلى الله عليه و آله به عمار فرمود: «بشارت باد تو را اى ابواليقظان كه برادر دينى على عليه السلام و از برترين صاحبان ولايت او هستى . تو از كشته شدگان در راه محبت او مى باشى كه گروه گمراه سركش تو را مى كشند و آخرين توشه تو از دنيا قدحى از شير خواهد بود. (سفينه البحار ج 2، ص 76.)
    + س 
    سلام آقا سيد؛ خوب هستيد انشالله؟
    يک تقاضا دارم ازتون. مي خواستم بپرسم در ماجراي سقيفه خبري از بلال حبشي بود يا نه؟
    مي دونم که عمار غفلت کرد و سر نتراشيد و به ياري حضرت علي نرفت و فقط اون 4 نفر رفتند. آيا اطلاعي از عملکرد بلال حبشي در اون ماجرا داريد؟
    ممنون ميشم راهنمايي کنيد.
    پاسخ

    عليک السلام.ممنون از لطف شما.بلال حبشي يکي از شيعيان و محبان واقع ياهل بيت(ع) بود و در ماجراي سقيفه هيچ نقشي نداشته است چرا که به اتفاق جميع ارباب سير و تاريخ و خبر در سقيفه بنى ساعده از مهاجرين فقط ابوبکر،عمر و ابوعبيده جراح حضور داشتند. مناسب است عباراتي از ائمه(ع) در وصف بلال حبشي خدمت شما عرض کنم:روزي امام علي(ع) با شناختي روشن از پيشينه بلال، او را چون خود دانست و فرمود:پيشگامان به دين اسلام پنج نفرند: من پيشقدم عرب هستم، سلمان پيشگام عجم، صهيب اولين مؤمن از روم، بلال پيشقدم حبشه و خباب پيشگام نبط.(بلال سخنگوي نهضت پيامبر(ص)، ص3.)همان گونه که امام باقر(ع) يا امام صادق(ع) شايستگي بلال را در ابعاد مختلف ستود و فرمود:خداوند بلال را رحمت کند، خاندان ما را دوست مي داشت، او بنده شايسته اي بود و مي گفت: پس از رحلت رسول خدا(ص)، اذان نخواهم گفت و از آن روز جمله «حي علي خير العمل» در اذان ترک شد.(بحارالانوار، ج22، ص142)هر وقت امري داشتيد بنده با کمال ميل در خدمت شما هستم.خوشحال خواهم شد اگر بدانم توفيق آشنايي با کدام بزرگوار را دارم.(البته اگه صلاح بدانيد)التماس دعا